Mukana kokoustamme tekemässä:


Lahti Energia on Lahden kaupungin tytäryhtiö, jonka päätuotteita ovat yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö, joita tuotetaan kahdessa voimalaitoksessa Lahdessa. Lahti Energia panostaa erityisesti ympäristöystävällisen, uusiutuvan energian tuottamiseen ja he ovat muun muassa rakentaneet maailman ensimmäisen energiajätteitä polttoaineenaan käyttävän kaasutusvoimalaitoksen.


Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Se tarkoittaa työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi. Valio haluaa pitää Suomen elinvoimaisena ja heidän tavoitteenaan on nollata maidon hiilijalanjälki vuoteen 2035 mennessä. Suomalaiset ovat valinneet Valion Suomen vastuullisimmaksi yritykseksi kahdeksan kertaa peräkkäin!


Italmotor Finland Oy on automaahantuontiyritys ja osa Bergé Auto -konsernia, joka maahantuo Suomessa yli 10 000 autoa vuodessa. Bergé Auto on globaali perheyritys, jolla on juuret Madridissa, Espanjassa. Toiminta on aloitettu Suomessa alkuvuodesta 2018 Bergé Auto Nordics Oy:n voimin KIA ja Mitsubishi -merkkien maahantuojana. Loppuvuodesta 2019 Suomen tiimin joukkoon liittyivät Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep and Abarth.


Kempower Oy suunnittelee ja valmistaa latausratkaisuja ja -palveluita sähköisen liikenteen eri tarpeisiin. Kemppi -konserniin kuuluva yritys valmistaa tuotteitaan Lahdessa ja omaa yli 70 vuotta kokemusta virtalähteiden parissa työskentelystä. Yritys tuottaa modulaarisia ja skaalautuvia latausratkaisuja, jotka mahdollistavat sähköisen liikenteen yleistymisen.Kumppanuusasioissa ota yhteyttä kumppanuusvastaavaamme Roni Koivuseen;

roni.koivunen (at) jci.fi tai kokouspäällikkö Miia Pesoseen miia-elina.pesonen (at) jci.fi.