— OHJELMA —


OSALLISUUS - KIERTOTALOUS - HYVINVOINTI - HIILINEUTRAALI ELÄMÄ

Lahti - Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -projektin kunniaksi Taking Care of the Future aluevaalikokouksen teemassa nostetaan esille ympäristövuoden kantavat teemat kuten osallisuus, kiertotalous, hiilineutraali elämä sekä yksilöiden sujuva ja hyvinvointia lisäävä arki.

Kokouksen virallinen ohjelma julkistetaan myöhemmin. Käythän kuitenkin seuraamassa keynote- ja ohjelmajulkistuksiamme Facebook- ja Instagram-tileillämme.
 


KEYNOTE-PUHUJAT

Kokouksen keynotepuhujat julkistetaan pian - luvassa tietoa muun muassa hiilineutraalista elämästä, vastuullisesta yritystoiminnasta sekä paneelikeskustelua sähköautoilusta.

Kumppaneinamme kokouksessa ja keynotepuheen-vuoroissa ovat muun  ympäristöystävällisen, uusiutuvan energian tuottamiseen keskittynyt Lahti Energia, Suomen vastuullisimmaksi brändiksi jo kahdeksan kertaa valittu Valio, sähkö- ja kaasuautoja maahantuova Bergé Auto Nordics sekä sähköisiä latausratkaisuja valmistava Kempower.

Hyvinvointiin ja sujuvaan arkeen keskitytään Katri Peuralinnan keynote-puheenvuoron avulla.


Kuinka lievittää stressiä ja valjastaa seksuaalisuutesi voimavaraksi jaksamiseen? Katri Peuralinna

Key Note - Tantric Life Coach, TRE-ohjaaja ja seksuaalineuvojaksi pian valmistuva Katri Peuralinna tulee kertomaan meille erilaisista stressinpoistomenetelmistä ja siitä, kuinka oman seksuaalisuuden voi valjastaa voimavaraksi omaan jaksamiseen. Katrin ominta alaa on muun muassa TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) kehon itsehoitomenetelmä sekä Tantra, joka on myös itsensä kehittämisen tie, millä voi oppia tuntemaan itsensä paremmin sekä löytämään omat rajat ja pitämään huolta jaksamisestaan.